Löydä vuokra-asunto helposti

Vuokrattavat kohteemme

3 kohdetta
Kivirinne 2

520 € / kk

64 m2
Kiviranta, Huittinen | Rivitalo | 1975
2h, k, kph, s + varasto
Pennintie 3

360 € / kk

36,5 m2
Keskusta, Huittinen | Kerrostalo | 1984
1h, k, kph, vh
Karhulantie 10

690 € / kk

93 m2
Keskusta, Huittinen | Kerrostalo | 1973
Oh + 3 mh+ vh+ wc + kph + lasitettu parveke
Kohteet 3 / 3

Vuokra-asuntohakemus

Jättämällä vuokrahakemuksen et vielä sitoudu vuokraukseen, mutta hakemuksen täyttäminen nopeuttaa vuokrausasiasi käsittelyä. Otamme sinuun yhteyttä!

  (* Pakolliset tiedot)

  Hakijan henkilötiedot


  Nimi*  Henkilötunnus*  Katuosoite*  Postinumero*  Postitoimipaikka*  Puhelin*  Sähköposti*  Olen:  Työ-/opiskelupaikka*  Ammatti tai opiskelulinja  Työsuhde/opinnot alkanut  bruttotulot kuukaudessa*  Haen asuntoa yhdessä toisen henkilön kanssa:  2. hakijan henkilötiedot


  Nimi  Henkilötunnus  Katuosoite  Postinumero  Postitoimipaikka  Puhelin  Sähköposti  Olen:  Työ-/opiskelupaikka  Ammatti tai opiskelulinja  Työsuhde/opinnot alkanut  bruttotulot kuukaudessa  Muiden mukana muuttavien nimet ja syntymävuodet
  Muut tiedot


  Lemmikit  Tupakointi  Vakuus  Tiedot haettavasta huoneistosta


  Kohteen osoite:  Kunta  Talotyyppi  Huoneistotyyppi  Huoneiston koko  Muita toivomuksia  Lisätiedot
  Aloitusaika

  Vuokraussuhde alkaa aikaisintaan  Suostumukset

  Henkilötunnuksen lähettäminen
  Annan suostumukseni siihen, että välitysliike lähettää minulle ja vuokrasopimuksen toiselle osapuolelle sähköpostitse henkilötunnukseni sisältäviä asiakirjoja. Olen tietoinen siitä, että sähköpostia ei lähetetä suojatussa yhteydessä eikä salattuna.


  Allekirjoitus
  Vakuutan antamani tiedot oikeiksi ja valtuutan Huittisten Koti-ikkuna Oy:n tarkistamaan luottotietoni Asiakastieto Oy:stä henkilötunnuksen perusteella ja luovuttamaan itseäni ja asunnon hakua koskevia tietoja eteenpäin vuokranantajille. Henkilötietojen käsittelyssä noudatetaan henkilötietolakia (523/1999) ja vuokravälitystä koskevaa lainsäädäntöä (1075/2000).