Huittisten Koti-ikkuna

Huittisten Koti-ikkuna Oy LKV

Kiinteistönvälitystä Huittisissa ja lähikunnissa oikealla asenteella, varmuudella, suurella intohimolla ja vankalla paikallistuntemuksella.

Neuvomme asunto- ja kiinteistökauppaan liittyvissä juridisissa, rahoitus- ja verotusasioissa. Annamme hinta-arvioita asunnon, osakehuoneiston, asuin-, maatalous- ja lomakiinteistön, arvokohteen ja tontin myyntiä varten sekä kirjallisia arviolausuntoja vaativammista kohteista perinnönjakoa, ositusta, vakuusjärjestelyä, yritysjärjestelyä ja verotusta varten. 

Panostamme kotisi markkinointiin, ja haluamme tuoda sen parhaat puolet esiin upeiden kuvien, videoiden ja tarinoiden avulla sekä esittelemällä ne tietysti näyteikkunassamme, mutta myös  omilla nettisivuilla, Etuovessa, Oikotiellä, Facebookissa ja Instagramissa. Asiakkailtamme on tullut paljon hyvää palautetta juurikin tehokkaasta markkinoinnistamme.

Olemme saaneet asiakkailta kiitosta siitä, että olemme ystävällisiä, rentoja ja meille on aina helppo tulla ja meihin on helppo ottaa yhteyttä, kun jokin askarruttaa. Kehuja on tullut myös joustavuudestamme, rehellisyydestämme ja hyvästä yhteydenpidostamme: pidämme asiakkaat ajantasalla osto- ja myyntiprosessien eri vaiheissa ja kyselemme kuulumisia vielä kauppojen solmimisenkin jälkeen.

Kehitämme jatkuvasti ammattitaitoamme ja teemme tiivistä yhteistyötä isännöitsijöiden, valokuvaajan ja kiinteistöarvioitsijan kanssa. Lisäksi olemme sitoutuneet noudattamaan hyvää kiinteistönvälitystapaa ja olemme Suomen kiinteistönvälittäjäliiton jäsen.

Asiakkaanamme saat meiltä parhaan avun kiinteistöalan asioissa osaavien ammattilaisten yhteistyöverkoston avulla - laadusta tinkimättä! Ei muuta kuin tuumasta toimeen ja lämpimästi tervetuloa Koti-ikkunalle palveltavaksi!

Koti-ikkunan osaava tiimi palveluksessasi

Ammattitaitoinen, sinnikäs tehotiimi palveluksessasi!

koti-ikkuna-marjo

Marjo toimii yrittäjänä ja kiinteistönvälittäjänä sekä hoitaa uudiskohteet

koti-ikkuna-pekka-2

Pekka toimii kiinteistönvälittäjänä, hoitaa kirjalliset arviot sekä kaupanvahvistukset

Meillä on myös upea, ammattitaitoinen verkosto ympärillämme

kumppanit

Terho:
valokuvaukset

Kaisa:
rakennustekniset ja lupa-asiat

Paula:
AIT isännöitsijä

Hannu:
AKA-arviot

koti-ikkuna-toimisto-ulkoa

Toimistomme on ainoa laatuaan

Toimistomme avattiin 2008, jolloin toimistomme sijaitsi Lauttakylänkadun varrella toria vastapäätä. Kesällä 2010 saimme myyntiin peruskorjattavan, lähes 100 vuotta vanhan kulttuurihistoriallisen Wanhan Wirtasen kiinteistön aivan Huittisten ydinkeskustassa.  

Ostaja löytyi, kaupat kiinteistöstä tehtiin syksyllä 2010 ja ostaja ehdotti, että hän haluaisi Koti-ikkunan vuokralaiseksi kiinteistölleen. Siitä se sitten lähti, ensimmäiseksi remontoitiin toimistotila ja muuttamaan pääsimme nykyiseen toimistoomme Lauttakylänkatu 2:seen maaliskuussa 2011. 

Saimme upeat isot näyteikkunat Huittisten toisen pääkadun varteen, jossa esittelemme kohteet nykyään led-valaistuissa esittelytauluissamme. Huittislaisethan kiertävät hyvin paljon kävelylenkeillään tutustumassa mitä milloinkin ikkunastamme löytyy!

Käytössämme on neuvottelutila, jota ei varmastikaan kenelläkään muulla ole! Neuvottelutilasta löytyy lähes sata vanhaa harmonikkaa, joita voit samalla ihastella.

koti-ikkuna-DSC07448

Hullun hyvä tuuri asua Huittisissa! 7 syytä muuttaa Huittisiin

Asumisen taustatutkimuksen avulla on kartoitettu niitä tekijöitä, joita ulkopaikkakuntalaiset arvostavat Huittisissa eniten.
Niitä olivat muun muassa:

1. Lyhyet välimatkat, keskellä kaikkea

2. Korkea työllisyysaste ja hyvät opiskelumahdollisuudet

3. Monipuoliset kaupanpalvelut

5. Maalaiskaupungin yhteisöllisyys ja turvallisuus

6. Erinomaiset harrastusmahdollisuudet

7. Edulliset asuin- ja elinkustannukset

4. Oma rauha ja luonto lähellä

Asiakkaiden kertomaa

Iso kiitos Marjo ja Pekka hyvästä yhteistyöstä vuosien aikana niin ostajana kuin myyjänäkin!

Mukava markkinat tunteva henkilökunta, joka kuuntelee asiakasta. Hyvä yhteydenpito ja tiedon jakaminen. Kehittävät toimintaansa.

Koti-ikkunan Marjo Stenfors oli erittäin osaava ja pätevä; alueen hyvin tunteva, palvelualtis, positiivisen ystävällinen. Asunnon kuvat ja video olivat korkealaatuisia, totuudenmukaisia. 

Luotettava ja asiantunteva henkilökunta

Mukava, asiantunteva henkilökunta. Koko ajan pidettiin ajantasalla asunnon myynnistä ja onnistuneet kaupat tuli. Kiitos!

Asiantuntevaa, ripeää ja asiakasta arvostavaa palvelua! Suosittelen!

Korona aikana nopeaa, hyvää reagointia toimintatapojen muutoksissa, silti palvelun taso säilyi hyvänä.

Arvioimme Koti-Ikkunan toimintaa täydelliseksi, jopa jo asetuttuamme taloksi Marjo soitti ja kyseli kuulumisia.

Asiakkaan tarpeita huomioiva ja erittäin miellyttävä palvelu

Hyvää palvelua ja osaavat asiansa!

Yhteistyö oli joustavaa ja ystävällistä.

Suosittelen mielelläni!!