Suunnitteletko asuntosi vuokrausta?

Vuokranantajalle

Pohditko asuntosi vuokraamista? Haluatko löytää hyvän ja luotettavan vuokralaisen Huittisissa sijaitsevalle asunnollesi?

Jätä asuntosi vuokraaminen meidän huoleksemme. Me annamme arvion asuntosi vuokratasosta, etsimme asunnollesi luotettavan vuokralaisen ja huolehdimme kaikki asiat kerralla kuntoon. Valvomme lain edellyttämällä tavalla vuokralaisten ja vuokranantajien etuja ja autamme kumpaakin osapuolta tekemään mahdollisimman hyvän ja turvallisen vuokrasopimuksen. Tarkistamme vuokralaisilta aina luottotiedot ja edellytämme voimassaolevaa kotivakuutusta.

Vuokrauspalveluumme kuuluvat

vuokra-asunnon arviointi

esittelyt

luotettavan vuokralaisen etsiminen 

luottotietojen tarkistaminen

sopimusten tekeminen

ilmoitukset isännöitsijälle ja sähköyhtiölle

koti-ikkuna-vuokrataan

Välitämme vuokra-asuntoja pääasiassa Huittisten alueella. Olemme välittäneet vuokra-asuntoja koko yrityksen toiminnan ajan. Markkinoimme vuokrattavia kohteita Vuokraovi.com-palveluissa, Facebookissa, sekä omilla kotisivuillamme.

Hyvä vuokravälitystapa

Noudatamme vuokravälityksessä hyvä vuokravälitystapa -ohjetta. Ohjeen ovat laatineet Suomen Kiinteistöliitto ry, Suomen Vuokranantajat SVA ry, Vuokralaisten Keskusliitto ry ja Asunto-, toimitila- ja rakennuttajaliitto RAKLI ry.

 

Hyvä vuokratapa -ohje

Hyvä vuokratapa -ohjeessa kerrotaan vuokrasopimuksen molemmille osapuolille tärkeimmät pelisäännöt. Sen ovat julkaisseet Vuokralaisten keskusliitto ry, Suomen Vuokranantajat SVA ry, Suomen Kiinteistöliitto ry ja Asunto-, toimitila- ja rakennuttajaliitto RAKLI ry.

Suomen Vuokranantajat ry:n sivuilla on paljon hyödyllistä tietoa erityisesti vuokranantajille, mutta se soveltuu hyvin myös vuokralaisen käyttöön.